25ο Χ.Α.Τ. - Χριστιανικό Αθλητικό Τριήμερο

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

25ο Χ.Α.Τ.

Επιλογή Χ.Α.Τ.

Το 25ο Χριστιανικό Αθλητικό Τριήμερο έφτασε στο τέλος του. Οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε είναι πλέον αναμνήσεις...
  Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήρθατε στο συνέδριο και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Είναι πραγματικά ευλογία και τεράστιο προνόμιο για μας να σας υπηρετούμε. Πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τον Θεό για την ευκαιρία που μας δίνει να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά μέσω του αθλητισμού. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του συνεδρίου. Ευχαριστούμε για το καλό, χριστιανικό κλίμα μεταξύ των αθλητών, για την άριστη συνεργασία και την κατανόησή σας για όσα ζητήματα προέκυψαν κατά την διάρκεια.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που μας βοήθησαν με τις προετοιμασίες και τις δουλειές πριν και μετά το ΧΑΤ. Η εθελοντική προσφορά σας ήταν ανεκτίμητη και σημαντική, ιδιαίτερα μπροστά στα μάτια του Θεού.
  Θέλουμε να συγχαρούμε όσες ομάδες και αθλητές διακρίθηκαν στα διάφορα αγωνίσματα και να τονίσουμε πως παρά την χαρά της νίκης, αυτό που μετράει τελικά είναι η χαρά της συμμετοχής και το οικογενειακό κλίμα κατά την διάρκεια των αγώνων. Αυτό για μας είναι η κινητήρια δύναμη για να οργανώνουμε κάθε χρόνο αυτό το συνέδριο με την Δική Του χάρη.
  Πάνω απ' όλα όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Θεό για τον καιρό, την αποφυγή σοβαρών τραυματισμών και την ασφαλή επιστροφή των συνέδρων πίσω στα σπίτια τους! Εμείς κάναμε, ανθρωπίνως,
ό,τι μπορούσαμε, αλλά τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς την δική Του παρουσία και βοήθεια!
Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση, καλό Πάσχα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, αν ο Θεός το επιτρέψει, στο 26ο Χριστιανικό Αθλητικό Τριήμερο!

Με πολλή αγάπη,
για την διοργάνωση του 25ου ΧΑΤ
Όμιλος Νέων Ε.Ε.Ε Κατερίνης


Στο σημείο θέλουμε να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθήσει για τα επόμενα Χ.Α.Τ. εάν μας το επιτρέψει ο Θεός. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με προσωπικό mail στο info@x-a-t.gr.ΝΙΚΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 25ου Χ.Α.Τ.


Mini Soccer Ανδρών: ATHLETES IN ACTION
Mini Soccer Γυναικών:
ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Basketball Ανδρών:
ΣΦΗΝΑ
Volleyball Γυναικών:
ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Beach Volleyball: Α'
ΑΘΗΝΩΝ
Πινγκ-Πονγκ Ανδρών:
ΤΡΙΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ)
Πινγκ-Πονγκ Γυναικών:
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΦΟΥ ΑΓΑΠΗ (ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ)

- Αποτελέσματα αγώνων ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ

-Προβλέψεις Νίκου Στρατή για το
Mini-Soccer ανδρών εδώ.

-Προβλέψεις Νίκου Παπαδόπουλου για το
Basket εδώ.

-Απολογισμός Νίκου Παπαδόπουλου για το τουρνουά
Basket εδώ.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού