Με τέσσερις χαμένους ημιτελικούς στην ιστορία του μέχρι φέτος ο Μυλότοπος, κατάφερε να πάρει το κύπελλο στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό. Πρώτη συμμετοχή σε τελικό και για τους «Athletes In Action» που παίρνουν μέρος σε ΧΑΤ από το 2003. Εκτός προημιτελικών το ζευγάρι του τελικού του 2004 (Κατερίνη – Νίκαια), εκτός ημιτελικών το ζευγάρι του περσινού τελικού (Α’ Αθηνών – 5 Ε)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Τίναξαν την …μπάνκα στον αέρα οι πρωταθλητές Αθήνας 2005-06 Απρόβλεπτοι με την απίστευτη νίκη τους με 9-4 επί της Κατερίνης στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αφήνοντας εκτός προημιτελικών τους «οικοδεσπότες» (και φυσικά εκ των φαβορί της διοργάνωσης) οι οποίοι έπεσαν θύμα όχι μόνο της ευάλωτης άμυνας τους αλλά και του τρόπου διεξαγωγής του φετινού τουρνουά ποδοσφαίρου. Eτσι αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν ντυμένοι με …πολιτικά τους προημιτελικούς έστω κι αν είχαν κάνει δύο εύκολες νίκες στην φάση των ομίλων, στο ομολογουμένως πιο δύσκολο γκρουπ της διοργάνωσης. Απογοήτευσε η φιναλίστ του 2001 ομάδα των Β.Προαστείων, νίκη παρηγοριάς για τα Γιαννιτσά στην 3 η αγωνιστική.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 1ος Όμιλος

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

4 – 0

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ 2, ΛΙΤΤΑΣ, ΧΙΟΝΙΔΗΣ Κ.

ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ

4 – 5

ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ 3, ΓΟΥΝΑΡΗΣ – ΖΕΥΓΩΛΗΣ 3, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Κ., ΚΙΟΥΛΟΓΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

6 – 3

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ 3, ΛΙΤΤΑΣ 2, ΖΟΥΓΚΟΥΡΙΔΗΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Γ., ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Θ., ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ

1 – 1

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. – ΖΕΥΓΩΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

5 – 2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 2, ΚΑΤΕΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΟΦΙΔΗΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Γ., ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Θ.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ

4 – 9

ΛΙΤΤΑΣ 3, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΖΕΥΓΩΛΗΣ 5, ΣΤΕΦΑΣ 3, ΚΙΟΥΛΟΓΛΟΥ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ

7

2 – 1 – 0

15 – 9

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

6

2 – 0 – 1

14 – 12

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

4

1 – 1 – 1

6 – 7

ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

0

0 – 0 – 3

9 – 16

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σχετικά εύκολα ξεχώρισαν η Α’ Αθηνών και η Μικτή 2000 από αυτό τον όμιλο και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής το μόνο που τους απασχολούσε ήταν πως θα ξοδέψουν τις λιγότερες δυνατές δυνάμεις ώστε να παρουσιαστούν «φρέσκιοι» στους προημιτελικούς. Εφτά από τα οκτώ γκολ των περσινών πρωταθλητών πέτυχε ο Κιουπούρογλου. Γιαννακόπουλος και Τίμος Κρουσταλλάκης τράβηξαν το «κουπί» για τη Μικτή. Ούτε φέτος η Φλέμινγκ κατάφερε να κάνει την προ διετίας υπέρβαση, φιλότιμη αλλά μέχρι εκεί η Παλαιών Πατρών.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 2ος Όμιλος

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ

4 – 2

ΚΙΟΥΠΟΥΡΟΓΛΟΥ 4 – ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΤΑΝΑΤΖΗΣ

ΦΛΕΜΙΝΓΚ – ΜΙΚΤΗ 2000

1 – 2

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ Τ.

ΜΙΚΤΗ 2000 – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ

4 – 2

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ Τ. – ΤΑΝΑΤΖΗΣ, ΓΟΥΔΑΣ

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΦΛΕΜΙΝΓΚ

4 – 2

ΚΙΟΥΠΟΥΡΟΓΛΟΥ 3, ΟΡΦΑΝΟΣ – ΚΕΝΤΕΡΕΛΙΔΗΣ, ΑΛΑΓΙΑΛΗΣ

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΜΙΚΤΗ 2000

0 – 0

 

ΦΛΕΜΙΝΓΚ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ

4 – 1

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Τ. – ΤΑΝΑΤΖΗΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

Α’ ΑΘΗΝΩΝ

7

2 – 1 – 0

8 – 4

ΜΙΚΤΗ 2000

7

2 – 1 – 0

6 – 3

ΦΛΕΜΙΝΓΚ

3

1 – 0 – 2

7 – 7

Π. ΠΑΤΡΩΝ

0

0 – 0 – 3

5 – 12

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Η παρακμή συνεχίστηκε και φέτος για τη Νίκαια (η ομάδα που μαζί με την Κατερίνη έχει παίξει σε τρεις τελικούς ΧΑΤ) που παρουσιάστηκε με ελλείψεις σε εναλλακτικές λύσεις και ποιότητα. Αν και οι νικαιώτες κρατούσαν την κατάσταση στα χέρια τους μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ήρθε η καταστροφική ήττα από την εκπληκτική Αλεξάνδρεια για να φέρει τα πάνω κάτω και να τους υποχρεώσει να εγκαταλείψουν πρόωρα την διοργάνωση. Την περίσταση εκμεταλλεύτηκαν την ύστατη ώρα οι Ατρόμητοι που με νίκες επί της Αλεξάνδρειας (πανεύκολα) και της Μενάνδρου (δύσκολα) πέρασαν ως πρώτοι του ομίλου στην προημιτελική φάση.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 3ος Όμιλος

ΝΙΚΑΙΑ – ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ

2 – 2

ΑΛΕΞ 2 – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΑΝΤΗΣ Κ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

2 – 8

ΚΙΤΣΙΑΣ, ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ – ΜΥΛΩΝΑΣ Α. 4, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3, ΜΥΛΩΝΑΣ Χ.

ΝΙΚΑΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

4 – 1

ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΙΣΘΟΣ (ΑΥΤ) – ΜΥΛΩΝΑΣ Α.

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

4 – 7

ΣΑΝΤΗΣ Κ. 3, ΘΕΑΚΟΣ – ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ 3, ΜΑΡΑΓΚΟΣ 2, ΚΙΤΣΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ

2 – 1

ΜΙΣΘΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ Α. – ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΙΚΑΙΑ

2 – 1

ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

6

2 – 0 – 1

11 – 1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

6

2 – 0 – 1

11 – 13

ΝΙΚΑΙΑ

4

1 – 1 – 1

7 – 5

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ

1

0 – 1 – 2

7 – 11

 

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Χωρίς αντίπαλο έπαιζε η ομάδα της 5-Ε που πήρε …περπατώντας την πρώτη θέση του ομίλου κάνοντας το απόλυτο (τρία στα τρία) και δείχνοντας πως και πάλι θα πρωταγωνιστήσει. Πολύ καλή η παρουσία και της νεανικής ομάδας της Πάτρας που με δύο νίκες και μία δύσκολη ήττα από την 5-Ε άφησε (όπως και έναν χρόνο πριν) πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για καλή πορεία. Βιβλικό (πήρε την 3 η θέση) και Κεραμέας, απλά χάρηκαν τη συμμετοχή στο ΧΑΤ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 4ος Όμιλος

5Ε – ΚΕΡΑΜΕΑΣ

7 – 1

ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2, ΗΛΙΑΔΗΣ 2, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΕΖΕΜΠΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΑΤΡΑ – ΒΙΒΛΙΚΟ

4 – 0

ΧΑΡΙΤΩΝ 3, ΔΕΡΜΕΝΑΚΗΣ

5Ε – ΠΑΤΡΑ

4 – 2

ΗΛΙΑΔΗΣ 2, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΧΑΡΙΤΩΝ (ΑΥΤ) – ΧΑΡΙΤΩΝ, ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗΣ

ΚΕΡΑΜΕΑΣ – ΒΙΒΛΙΚΟ

1 – 4

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ 3, ΤΟΛΙΑΣ ΓΙΑΝ.

ΠΑΤΡΑ – ΚΕΡΑΜΕΑΣ

3 – 1

ΔΕΡΜΕΝΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΧΑΡΙΤΩΝ – ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ

5Ε – ΒΙΒΛΙΚΟ

4 – 1

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – ΚΡΟΥΣΚΗΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

9

3 – 0 – 0

15 – 4

ΠΑΤΡΑ

6

2 – 0 – 1

9 – 5

ΒΙΒΛΙΚΟ

3

1 – 0 – 2

5 – 9

ΚΕΡΑΜΕΑΣ

0

0 – 0 – 3

3 – 14

 

Ε’ ΟΜΙΛΟΣ

Χωρίς να φορτσάρει ο Μυλότοπος κατάφερε να αποφύγει τις …παγίδες και να πάρει έστω και δύσκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η αλήθεια είναι ότι όλα έγινα βάσει …σχεδίου και κάποιοι παίκτες της ομάδας που δεν ήρθαν καθόλου στα παιχνίδια του ομίλου με σκοπό να βοηθήσουν απευθείας στα κυριακάτικα νοκ-άουτ. Την πρώτη θέση στον όμιλο πάντως την πήραν οι «Αthletes in Action» αφού νίκησαν άνετα (στο δεύτερο ημίχρονο) την Αλκιβιάδου και πήραν ισοπαλία από τον Μυλότοπο, δείχνοντας πως έχουν σκοπό να πάνε πολύ μακριά σε αυτή την διοργάνωση.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 5ος Όμιλος

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

5 – 4

ΝΑΤΣΗΣ 4, ΤΣΙΝΟΓΛΟΥ – ΚΑΡΚΑΝΗΣ 3, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – ATHLETES IN ACTION

1 – 6

ΚΑΡΚΑΝΗΣ – ΑΓΟΡΑΪ 2, ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ 2, ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ATHLETES IN ACTION

1 – 1

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ – ΑΓΟΡΑΪ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ATHLETES IN ACTION

4

1 – 1 – 0

7 – 2

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ

4

1 – 1 – 0

6 – 5

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

0

0 – 0 – 2

5 – 11

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΩΝ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ

4

1 – 1 – 0

6 – 5

ΜΙΚΤΗ 2000

4

1 – 1 – 0

2 – 1

ΠΑΤΡΑ

3

1 – 0 – 1

6 – 4

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

3

1 – 0 – 1

8 – 9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

3

1 – 0 – 1

4 – 9

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ATHLETES IN ACTION – Α ‘ ΑΘΗΝΩΝ

1 – 1
1 – 1 (παρ.)
2 – 1 (πεν.)

ΑΓΟΡΑΪ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Ένα από τα πιο ψυχοφθόρα νοκ-άουτ παιχνίδια που έχουν γίνει σε αθλητικό τριήμερο. Κάτι σαν «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» ήταν το ματς αν και οι γνώμες για την εικόνα του αγώνα είναι αντιφατικές. Για κάποιους μοιρασμένο , για κάποιους άλλους μονότερμα, ωστόσο σημασία έχει πως οι ΑΙΑ ήταν περισσότερο ψύχραιμοι στα πέναλτι και πέρασαν στα ημιτελικά στερώντας από τους Αθηναίους την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και ρίχνοντας τους και πάλι στην …ασθένεια των χαμένων προημιτελικών. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει βέβαια στον γκολκίπερ των ΑΙΑ, Ακη Δεληγιαννίδη που κράτησε την …οικογενειακή παράδοση (πέρσι με τον ίδιο τρόπο ο “big brother” Θοδωρής είχε δώσει στην 5Ε τη νίκη στον ημιτελικό με τον Μυλότοπο) και κατέβασε τα ρολά στην διαδικασία των πέναλτι.

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – ΠΑΤΡΑ

4 – 4
5 – 4 (παρ.)

ΜΥΛΩΝΑΣ Α. 2, ΚΕΣΙΔΗΣ 2, ΑΥΤΟΓΚΟΛ 1 – ΧΑΡΙΤΩΝ 2, ΔΕΡΜΕΝΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ

 

Στην ιστορία θα μείνει αυτός ο προημιτελικός για την επική ανατροπή που πέτυχαν οι Ατρόμητοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η απειρία των «τζούνιορ» πατρινών που στα μισά του δευτέρου μέρους πίστεψαν πως είχαν στο «τσεπάκι» το εισιτήριο για τους ημιτελικούς καθώς νικούσαν με 4-1, τους στοίχισε πολύ ακριβά καθώς Παύλος Κεσίδης και Ανδρέας Μυλωνάς έδωσαν το σύνθημα για την μεγάλη αντεπίθεση. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε 4-4 και στην εκπνοή της παράτασης ο συγκλονιστικός Ανδρέας Μυλωνάς έδωσε τη μεγάλη και ιστορική νίκη-πρόκριση στην ομάδα του με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ – ΜΙΚΤΗ 2000

2 – 3

ΣΤΕΦΑΣ, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Κ. – ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ Τ. 2, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τελικά οι πρωταθλητές Αθήνας, Απρόβλεπτοι έμελλε να μείνουν στην ιστορία μόνο για την «εννιάρα» που πέτυχαν εις βάρος της Κατερίνης και τίποτα περισσότερο. Στον προημιτελικό παρουσιάστηκαν χωρίς φρεσκάδα και με ορατό πρόβλημα στην αναπτυξη του παιχνιδιου με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να διασπάσουν την «σιδερένια» άμυνα των Ιώνων οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται από νωρίς (με 2-0 και 3-1) κι έτσι είχαν όλη την πολυτέλεια να κάνουν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναγκάστηκε να ρισκάρει και να δώσει χώρους στην κόντρα επίθεση…

 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚOI

5Ε – ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ

2 – 5

ΗΛΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ – ΜΟΥΤΟΥΔΗΣ 4, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

 

Η …εκδίκηση από τον αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι του περσινού συναρπαστικού ημιτελικού, ήρθε με τον πιο πειστικό και επιβλητικό τρόπο από τον Μυλότοπο που έδειχνε να παίζει στον δικό του τρελό ρυθμό στον – αναμενόμενο ως ντέρμπι – «βόρειο» προημιτελικό της ημέρας. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του ματς, οι νικητές κυριάρχησαν στον γήπεδο και πήραν μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη και αυτομάτως πήραν τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου. Η πάντα δυνατή και μονίμως χαρακτηριζόμενη ως υποψήφια για τον τίτλο ομάδα της 5Ε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα (κυρίως απουσιών και τραυματισμών) που την ταλαιπώρησαν και έτσι έμεινε εκτός τετράδας.

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ATHLETES IN ACTION – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

4 – 0

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 2, ΓΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

Χωρίς …αντίπαλο έπαιζαν οι ΑΙΑ καθώς οι Ατρόμητοι είχαν κάνει ολική κατάθεση ψυχής και δυνάμεων στον προημιτελικό με την Πάτρα με αποτέλεσμα να πάνε με άδειο το ρεζερβουάρ (έπαιζε τραυματίας ο Σπύρος Παπαδημητρίου και «πτώμα» στην κούραση ο Ανδρέας Μυλωνάς) στο πιο ιστορικό παιχνίδι της ιστορίας τους σε Αθλητικό Τριήμερο. Από τη στιγμή που προηγήθηκαν στο σκορ οι νικητές, έδειξαν πως θα παραμείνουν με ευκολία στην θέση του οδηγού μέχρι το τέλος αφού και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις διέθεταν αλλά (κυρίως) μεγαλύτερα αποθέματα φυσικής κατάστασης. Η εύκολη έκβαση της μάχης τους έδωσε μάλιστα την ευκαιρία να κάνουν και οικονομία δυνάμεων ενόψει του πρώτου τελικού της ιστορίας τους λίγες ώρες αργότερα…

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ΜΙΚΤΗ 2000

2 – 0

ΤΣΙΝΟΓΛΟΥ, ΒΑΪΡΛΗΣ

 

Καλύτερος ο Μυλότοπος πήρε δίκαια το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό της ιστορίας του μετά από τέσσερις χαμένους ημιτελικούς (2001, 2002, 2004, 2005). Ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε στηθεί αμυντικά και απειλούσε αποκλειστικά με τον μοναδικό προωθημενο Γιαννακόπουλο (συνήθως έμοιαζε απελπιστικά μόνος του). Κάποιες στιγμές αυτός ο ημιτελικός έδειχνε να είναι αναμέτρηση των παικτών του Μυλοτόπου εναντίον του γκολκίπερ Φώτη Αγραπίδη που έπιανε τα άπιαστα και διατηρούσε το παιχνίδι αμφίρροπο. Το συρτό σουτ του Βασίλη Τσίνογλου ήταν εκείνο που «ξεκλείδωσε» τη νίκη για τον Μυλότοπο που από κει και μετά έπαιζε πιο απελευθερωμένα, αν και τελικά η νίκη εξασφαλίστηκε στο τελευταίο λεπτό με το γκολ του πρωτοεμφανιζόμενου στο φετινό τουρνουά (και για πολλούς MVP της ομάδας) Λάμπρου Βαϊρλή.

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ATHLETES IN ACTION

2 – 0

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΒΑΪΡΛΗ

 

Από έναν τελικό συνήθως δεν περιμένει κανείς σπουδαίο ποδόσφαιρο καθώς πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το ζητούμενο είναι η ουσία, δηλαδή η νίκη και η …κούπα. Κάπως έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα και αυτή την φορά. Το εκπληκτικό γκολ (απίθανη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά) του Τάσου Αβραμίδη ήταν εκείνο που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στους πραγματικά «διψασμένους» για το κύπελλο Μυλοτοπιώτες που ξεπέρασαν με την κλάση και την ζηλευτή ποδοσφαιρική τεχνική τους, το εμπόδιο των (υπέρ το δέον δυναμικών μερικές φορές) φιλότιμων παικτών των Αthletes In Action.

Οι παίκτες της ομάδας του Γρηγόρη Καρασαρίδη έπεσαν μέχρι ένα σημείο και θύματα του εκνευρισμού τους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντιδράσουν αποτελεσματικά, ωστόσο γεγονός είναι πως δυσκόλεψαν το φαβορί του τελικού που φυσικά ήταν ο Μυλότοπος. Οι θριαμβευτές του φετινού τουρνουά αν και δεν είχαν όλους τους παίκτες τους σε ιδανική βραδιά (για λίγη ώρα αγωνίστηκε ως επιθετικός και ο Τάκης Χατζηλιάδης ή κατά κόσμον «Μουράτης», φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας εδώ και χρόνια) θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει νωρίτερα τη νίκη την οποία τελικά πήραν με το γκολ του Λάμπρου Βαερλή σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις που δημιουργησαν, λίγο πριν τη λήξη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Μυλοτόπου να πανηγυρίζουν την πρώτη κατάκτηση τροπαίου «μίνι φούτμπολ» σε Αθλητικό τριήμερο και όπως ήταν λογικό το γλέντησαν δεόντως. Πολλοί λένε πως μετά την πρώτη κούπα του Μυλοτόπου (και κακά τα ψέματα, θα μπορούσε να το έχει κατακτήσει και νωρίτερα) ήρθε η ώρα για την δικαίωση αλλά και για τη νέα …δυναστεία του «ευαγγελικού ποδοσφαίρου». Το μέλλον θα δείξει…

( Για πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης είμαι ανάμεσα σε δύο, ή μάλλον σε τρεις. Φυσικά τον Λάμπρο Βαϊρλή που με δικά του γκολ «κλείδωσε» τη νίκη σε ημιτελικό και τελικό αλλά και τον «τούρμπο» Νίκο Κωνσταντίνου που ήταν «πανταχού παρών» στον αγωνιστικό χώρο. Και ο τερματοφύλακας Μεσσίας Καλαλίδης όμως, έχω την εντύπωση ότι θα γράψει ιστορία στα ΧΑΤ της επόμενης δεκαπενταετίας)

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

ΖΕΥΓΩΛΗΣ (ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ)

9

ΜΥΛΩΝΑΣ Α. (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ)

8

ΚΙΟΥΠΟΥΡΟΓΛΟΥ (Α’ ΑΘΗΝΩΝ)

7

ΧΑΡΙΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

7

ΛΙΤΤΑΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

6

ΗΛΙΑΔΗΣ (5Ε)

5

ΠΑΤΑΤΟΥΚΑΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ)

5

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

5

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΙΚΤΗ 2000)

5

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 1ος Όμιλος

ΒΙΒΛΙΚΗ – ΦΛΕΜΙΝΓΚ

3 – 0

ΔΡΑΚΑΚΗ 2, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ

ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ – ΦΛΕΜΙΝΓΚ

6 – 1

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠ. 4, ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ 2 – ΜΑΡΙΝΟΥ

ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ – ΒΙΒΛΙΚΗ

2 – 2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠ., ΛΟΝΓΚ Κ. – ΔΡΑΚΑΚΗ, ΧΙΟΝΙΔΟΥ Β.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ

4

1 – 1 – 0

8 – 3

ΒΙΒΛΙΚΗ

4

1 – 1 – 0

5 – 2

ΦΛΕΜΙΝΓΚ

0

0 – 0 – 2

1 – 9

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 2ος Όμιλος

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ

2 – 1

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΛΙΩΡΗ – ΑΛΑΓΙΑΛΗ

ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ – Α’ ΑΘΗΝΩΝ

3 – 2

ΑΓΑΠΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ., ΑΛΑΓΙΑΛΗ – ΠΙΠΙΛΙΟΥ, ΣΜΙΤ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – I – Η

GOALS

ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ *

3

1 – 0 – 1

4 – 4

Α’ ΑΘΗΝΩΝ

3

1 – 0 – 1

4 – 4

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ – Α’ ΑΘΗΝΩΝ

1 – 5

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ – ΠΙΠΙΛΙΟΥ 2, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΣΜΙΤ

ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ – ΒΙΒΛΙΚΗ

3 – 0

ΑΛΑΓΙΑΛΗ 2, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ

1 – 0

ΠΙΠΙΛΙΟΥ

 

ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΟΡΕΡ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ. (ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ)

5

ΠΙΠΙΛΙΟΥ (Α’ ΑΘΗΝΩΝ)

4

ΑΛΑΓΙΑΛΗ (ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ)

4

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (Α’ ΑΘΗΝΩΝ)

3

ΔΡΑΚΑΚΗ (ΒΙΒΛΙΚΗ)

3

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ (ΜΕΘΟΔΙΣΤΙΚΗ)

3

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΙΒΛΙΚΟ

47 – 62

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – ΘΕΡΙΣΤΕΣ

43 – 48

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – TREASURES

45 – 46

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

53 – 56

ΒΙΒΛΙΚΟ – TREASURES

32 – 48

ΘΕΡΙΣΤΕΣ – TREASURES

63 – 43

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – ΒΙΒΛΙΚΟ

68 – 44

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΘΕΡΙΣΤΕΣ

49 – 38

TREASURES – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

28 – 63

ΒΙΒΛΙΚΟ – ΘΕΡΙΣΤΕΣ

0 – 20 Α.Α.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – Η

ΘΕΡΙΣΤΕΣ

7

3 – 1

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

6

2 – 2

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

6

2 – 2

TREASURES

6

2 – 2

ΒΙΒΛΙΚΟ

5

1 – 3

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΩΝ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – Η

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

3

1 – 1

+32

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

3

1 – 1

+2

TREASURES

3

1 – 1

-34

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΘΕΡΙΣΤΕΣ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

101 – 69

 

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

ΡΟΔΟΝΙΔΗΣ Β. (ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ)

87

ΤΣΕΛΕΝΤΑΚΗΣ Η. (ΘΕΡΙΣΤΕΣ)

73

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ (ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ)

70

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Γ. (ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ)

70

ΣΑΜΑΡΑΣ (ΘΕΡΙΣΤΕΣ)

70

ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ (ΘΕΡΙΣΤΕΣ)

58

ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

53

ΒΛΑΖΑΚΗΣ (ΒΙΒΛΙΚΟ)

48

ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ (ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ)

45

ΜΙΔΟΥΧΑΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

44

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΒΙΒΛΙΚΟ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

1 – 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

2 – 0

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΒΙΒΛΙΚΟ

2 – 0

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

2 – 0

ΒΙΒΛΙΚΟ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

2 – 0

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

2 – 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν – Η

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

6

2 – 0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

5

2 – 0

ΒΙΒΛΙΚΟ

4

1 – 2

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

0

0 – 3

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

3 – 0

25-18, 25-16, 25-18

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 1ος Όμιλος

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΜΙΚΤΗ 2000

2 – 0

21-11, 28-26

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – Α’ ΑΘΗΝΩΝ

2 – 0

19-21, 19-21

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – ΜΙΚΤΗ 2000

Δ. Δ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Α’ ΑΘΗΝΩΝ

6

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

0

ΜΙΚΤΗ 2000

0

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 2ος Όμιλος

ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ (2)

0 – 2

18-21, 20-22

ΝΙΚΑΙΑ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ (2)

0 – 2

21-14, 12-21, 10-15

ΕΔΕΣΣΑ – ΝΙΚΑΙΑ

2 – 1

17-21, 21-16, 15-8

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ (2)

5

ΕΔΕΣΣΑ

2

ΝΙΚΑΙΑ

2

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ – 3ος Όμιλος

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – COSMOVISION

1 – 2

17-21, 21-16, 10-15

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ (1)

1 – 2

21-18, 16-21, 9-15

COSMOVISION – ΠΑΛ . ΠΑΤΡΩΝ (1)

0 – 2

17-21, 18-21

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ (1)

5

COSMOVISION

2

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ

2

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΣΕΤ

ΠΟΝΤΟΙ

ΕΔΕΣΣΑ

2

2 – 3

91 – 88

COSMOVISION

2

2 – 3

87 – 90

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

0

0 – 2

38 – 42

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚOI

ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ (1) – ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ (2)

2 – 0

21-14, 21-12

Α’ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΔΕΣΣΑ

2 – 0

21-18, 21-16

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΑΛ. ΠΑΤΡΩΝ (1) – Α’ ΑΘΗΝΩΝ

3 – 0

24-22, 21-17, 21-16