1ος όμιλος (Κατερίνη, Λιπάσματα, Κέντρο Ελέους)

Πολύ πιο δύσκολος όμιλος από ότι δείχνει πραγματικά. Η Κατερίνη (ελαφρώς ενισχυμένη στην άμυνα) μετά την περσινή αποτυχία θα προσπαθήσει να επιστρέψει δυναμικά στα …δρώμενα των νοκ-άουτ και να  κυνηγήσει τον πρώτο της τελικό μετά το 2014. Τα Λιπάσματα επίσης είναι ένα εξαιρετικό σύνολο με πολύ καλά στοιχεία (ίσως η μεγάλη άτυχη του 2015) και πάνω από όλα ΟΜΑΔΑ. Στόχος της δεν είναι άλλος από την τετράδα (έχει δυνατότητες και γτια τελικό) και …ότι γίνει από εκεί και πέρα. Το Κέντρο Ελέους δεν είναι αμηλετέα ποσότητα αλλά έχει πέσει σε “σκληρό” όμιλο. Θα βρει τον τρόπο πάντως αν δεν απογοητευτεί να παίξει νοκ-άουτ το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόβλεψη: 1. Λιπάσματα, 2.Κατερίνη, 3.Κέντρο Ελέους

 

2ος όμιλος (ΑΙΑ, Κέντρο 68 Junior, Β’ Αθηνών)

Το γκρουπ οου έχει την …τιμή να “φιλοξενεί” τον πρωταθλητή των δύο τελευταίων ετών. Οι ΑΙΑ με σχεδόν ίδια σύνθεση με πέρσι φιλοδοξούν και πάλι να φτάσουν τελικό με στόχο το “three-peat”! Με εμπειρία ΧΑΤ και οι δύο άλλες νεανικές ομάδές του γκρουπ θα προσπαθήσουν να κάνουν ζημιές αλλά οι ΑΙΑ είναι …παλιές (και ποιοτικές) καραβάνες και δύσκολα θα σκοντάψουν!

Πρόβλεψη: 1. ΑΙΑ, 2.Κ68Junior, 3. Β’Αθηνών (δύσκολη η επιλογή του 2 και του 3, λειτούργησε η …διαίσθηση!)

 

3ος όμιλος (Κέντρο 68, Φλέμινγκ, Κατερίνη  Junior)

Η περσινή φιναλίστ (και παρα ένα …δοκάρι τροπαιούχος!) ομάδα του Κέντρου 68 στοχεύει σε ακόμα μία μεγάλη διάκριση. Πέρσι έδειξε πως ήταν ώριμη και έτοιμη για τίτλο αλλά δεν είχε την τύχη σε καθοριστικά σημεία. Φέτος αν είναι σοβαρή θα πάει εύκολα στα νοκ-άουτ και μετά …βλέπουμε! Βελτιωμένη χρόνο με το χρόνιο η Φλέμινγκ θα πρέπει να δείξει διαρκή συγκέντρωση και προσπάθεια απέναντι σε δύο ομάδες που έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λογικά μιλάμε για όμιλο που θα δώσει και τις τρεις ομάδες της στα νοκ-άουτ των 16

Πρόβλεψη: 1. Κέντρο 68, 2. Κατερίνη Junior, 3. Φλέμινγκ

 

4ος όμιλος  (Α’ Αθηνών , Παλαιών Πατρών, Samaritan’s Purse)

Δεύτερη σερί χρονιά αποκλεισμός από τους ομίλους δεν …υπάρχει ως σενάριο για την πέντε φορές φιναλίστ ΧΑΤ Α’ Αθηνών. Με …οδηγό το περσινό πάθημα οι Αθηναίοι αναμένεται να πάνε πιο υποψιασμένοι και να έχουν μία σοβαρή παρουσία στα ματς του Σαββάτου. Η υπολογίσιμη Παλαιών Πατρών (έχει πολλά …προηγούμενα με την Α’ Αθ.) με την ομάδα …γρίφο  Samaritan’s Purse θα παλέψουν για ένα καλό πλασάρισμα και ίσως και …κάτι παραπάνω!

Πρόβλεψη:  1.Α’ Αθηνών, 2. Παλαιών Πατρών, 3. Samaritan’s Purse

 

5ος όμιλος  (Αλβανική Εκκλησία Κατερίνης, Αλκιβιάδου, Λευκωσία)

Η Αλβανική Εκκλησία Κατερίνης είναι μία εξαιρετική ομάδα που όμως δεν έχει καλή …σχέση με τα νοκ-άουτ. Μέχρι να φτάσει όμως ως εκεί η …λογική λέει πως θα πάει καλά στα παιχνίδια του Σαββάτου και δύσκολα μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι φαβορί για την πρωτιά. Η Αλκιβιάδου αν είναι σοβαρή, με σωστη διαχείριση δυνάμεων και χωρίς “φτηνά” λάθη θα περάσει στο νοκ-άουτ την ώρα που μεγάλο ερωτηματικό είναι και η ομάδα της Λευκωσίας που θα πρέπει να την προσέξουμε προτού την …κρίνουμε

Πρόβλεψη:1.Αλβ.Εκκ.Κατερίνης, 2. Αλκιβιάδου, 3. Λευκωσία (έσβησα και …ξανάγραψα πολλές φορές την τελική κατάταξη γιατί ο όμιλος μοιάζει …ύπουλος!)

 

6ος όμιλος  (Νέα Ζωή, Μυλότοπος, Βέροια)

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στη Νέα Ζωή και τις άλλες δύο ομάδες του γκρουπ. Ενισχυμένη επιθετικά και με όριακή κατάσταση στην αμυντική της διάταξη έχει τα φόντα να επιστρέψει στην κορυφή μετά από μία τριετία όπου απουσιάζει. Αν δνε μείνιε απο δυνάμεις μπορεί να τα καταφέρει. Η πρωτιά ωστόσο είναι …αδιαπραγμάτευτη! Βέροια και Μυλότοπος θα παλέψουν για την …σιγουριά της πρόκρισης στα νοκ-άουτ που προσφέρει η δεύτερη θέση. Ολα ανοικτά για το συγκεκριμένο …στοίχημα, επομένως και εδώ θα εμπιστευτούμε την …διαίσθηση μας!

Πρόβλεψη: 1 Νέα Ζωή, 2. Βέροια, 3.Μυλότοπος

 

 

 

Όσο για το …πολυαναμενόμενο ποντάρισμα “Νικητής Διοργάνωσης” η …έμπνευσή λέει επιστροφή της Νέας Ζωής στην κορυφή (το έχει ξανακάνει στο παρελθόν να πάρει το τουρνουά με οριακό ρόστερ) με τα Λιπάσματα να είναι η πολύ καλή ιδέα για την μεγάλη έκπληξη! Δεν αγνοώ τους ποιοτικούς ΑΙΑ αλλά αν κάνουν το “τρία στα τρία” …χαλάλι τους! Άντε και κάτι …ψιλά στο Κέντρο 68. Καλή διασκέδαση σε όλους!

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 26ου Χ.Α.Τ.

Mini Soccer Ανδρών: ATHLETES IN ACTION
Mini Soccer Γυναικών: ΦΛΕΜΙΓΚ
Basketball Ανδρών: ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
Volleyball Γυναικών: ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Beach Volleyball: Α’ ΑΘΗΝΩΝ
Πινγκ-Πονγκ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Ποινολόγιο 26ου Χ.Α.Τ.:
Με αφορμή την αψιμαχία στον τελικό ποδοσφαίρου (ΑΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ) επιβάλλονται από την επιτροπή Χ.Α.Τ. οι ακόλουθες ποινές στους παρακάτω παίκτες:
 
– ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΑ) – 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
– ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ) – 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
 
Δεν υπάρχει δικαίωμα αναβολής ή επιλογής αγώνων για την έκτιση των ποινών. Θα ισχύσουν από το πρώτο παιχνίδι ομίλων στο 27ο Χ.Α.Τ.. (Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια και το περιστατικό έληξε εκεί.)